10-års jubileum som inte blev av… men…

header2_ekologisk_harvard
Ja, i maj blev det klart. Österlens Ekosalong finns inte mer. P.g.a. de rygg- och nackskador jag fick av bilolyckan får jag inte vara frisör mer.
Förra gången jag skrev här så förstod jag väl att det skulle bli så men nu är det definitivt.

Nu i augusti skulle jag firat 10 år som Ekofrisör. Nu blir det att genomgå en rehabutredning i stället. Livet tar oförutsägbara vändningar ibland.

Jag har dock samlat på mig en hel del erfarenheter av ekoprodukter och annat under dessa tio år som jag gärna vill föra vidare. Tillsammans med Ecotopia, Lauras salong och Hennabutiken kommer jag under två kvällar i höst att berätta om ekologisk hårvård. Jag kommer att ge vidare mina kunskaper till Laura Fernandez som gärna vill arbeta mer och mer för en hållbar framtid. Vi använder oss av Hennabutikens fina produkter och Anita Wederbrand kommer att berätta om sitt företag och sina erfarenheter.
För arrangemanget står Ecotopia på Österlen som drivs av Karin Malmgren, som också närvarar och berättar under de två kvällarna.

Läs mer om de båda evenemangen på Ecotopias hemsida Här1 för den 15/9 – och Här2 för den 2/11

Hoppas vi ses!
Stor, varm kram
Nina

Ett svar på “10-års jubileum som inte blev av… men…”

  1. Lenamo Pedersen

    Åh, Nina.. Visste inte att det är så illa.. Men du är mer än hjärtligt välkommen att få ”dina” behandlingar 😍 jag kommer gärna hem till dig 💕. Stor kram Lenamo

    Svara

Lämna ett svar