Snart!

Snart är sommaren och jordgubbarna här!
Jo, faktiskt! Det går snabbt. Nu går vi mot ljusare tider för varje dag. Så varför bekymra sig om vädret. Det är en av få saker som vi inte kan göra så mycket åt. Vi får glädjas åt att vi slipper skotta snö.

Livet på Ekosalongen är igång igen efter ledigheten. En ledighet som kändes extra lång i år. Men för min del passade det utmärkt efter månader av ryggont.

Igår fick jag årets första tulpaner. Tack kära Abrahamssons!

Själv har jag  en konstig regel som säger att jag inte får köpa tulpaner innan den riktiga vårdagen har kommit. Ni vet den där speciella dagen när man öppnar dörren och känner liksom på lukten att NU är det vår. Just idag! Det finns bara en sån dag varje år.
Då får jag köpa tulpaner! Och gula ska de va. Min mormor älskade gula tulpaner.

Men ta emot tulpaner är helt ok 😉


Lämna ett svar