Sköna söndag

Först två timmar med en bra bok i sängen. Ett par koppar kaffe, och så lite gudstjänst på det. Sjunga psalmer redan klockan nio… nja, det var rossligt.

Sen kom jag äntligen iväg till Malenas härliga butik i Södra Mellby skola. Så många gånger som jag har åkt förbi men inte stannat. Förutom alla fina inredningssaker så har hon fantastiska EKOKLÄDER från Braintree i hampa, bambu och ekologisk bomull. Tre stickade tröjor, en mössa, en kjol och ett par leggings ”råkade” följa med hem. Så svårt att välja. Tror jag var där 1,5 timme.
  

Senare tillbringade vi en lååång stund vid middagsbordet. Pratade semesterminnen, avnjöt Oves långkok på högrev från Ljunglyckornas ekokossor, Highland Cattle. Efteråt blev det en saftig citronkaka. Nybakad och ljummen!

Nu återstår lite bokföring, betalning av fakturor, beställningar och annat. Har man företag så har man – även på en söndag. Sen får vi se om jag orkar heja på Zlatan eller om det blir en bra bok i sängen. Cirkeln är sluten. Det blev en fin dag!


Lämna ett svar