Allt löser sig

Idag skulle jag köpa färg för att måla om den gamla köpmansdisken. Den tre meter långa möbeln som nu äntligen hamnat i salongen, tack vare några vänliga och starka män.
In i det sista tvekade jag hur jag skulle måla. Det finns ju oändligt många sätt.
Men tack vare att vi råkade gå lite fel, hamna i fel väntrum, så bara råkade det ligga en ”Lantliv” där som jag lyckades titta i under ca två minuter och upptäcka DEN bilden på en köpmansdisk! …innan någon kom och talade om att vi hamnat fel. Men jag hann med att notera bilden. Nu vet jag precis!
Slumpen? Nej, den tror jag inte på. Vägledning däremot. Från vem? Det du!
Nu ska jag måla.

Här ska målas

 

Ett svar på “Allt löser sig”

  1. britt malmberg

    Va spännande det ska bli att se din nya salong.
    Undrar vem det var som gav dej ett tips om hur du skulle måla din köpmansdisk. Kanske snickaren som byggde den en gång för länge sen.

    Svara

Lämna ett svar